سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مهمترین کالای صادراتی چیست؟

آموزش صادرات کالا

صادرات در معنای ساده به انتقال یا ارسال کالا یا خدماتِ کشورِ خود به دیگر کشور ها در تمام نقاط دنیا گفته می شود. به عبارت دیگر صادرات یعنی تولید کالا یا خدمات در کشور خود و به فروش رساندن آنها در بازار های  بین المللی برای افرایش رونق اقتصادی کشور. همچنین صادرات باید از طریق  کمرگ هر کشوری انجام گیرد.

وجود صادرات  به منظور افزایش گردش چرخه اقتصاد هر کشوری لازم می باشد. صادرات به حدی  مهم است که می توان وضعیت اقتصادی یک کشور را از میزان صادرات آن تشخیص  داد. بر این اساس اگر میزان صادرات از واردات در یک کشور بیشتر باشد، نشان  دهنده این است که آن کشور از اقتصاد بسیار خوبی برخوردار است.

برعکس  اگر میزان صادرات از واردات یک کشور کمتر باشد، نشان دهنده اقتصاد ضعیف آن  است. حال اگر می پرسید چرا صادرات با اقتصاد یک کشور رابطه ای به این  تنگاتنگی دارد، باید بگویم، افزایش صادرات یعنی افزایش تولید که افزایش  تولید هم باعث می شود نیروی کار بیشتری مشغول به کار شود.

علاوه بر  این، معاملات بین المللی معمولا با ارزهای رایج در دنیا صورت می گیرند.  درنتیجه افزایش صادرات، افزایش ارزی بانک مرکزی را در پی دارد. افزایش ارزی  بانک مرکزی هم به این معناست که پول بیشتری به بازار داخل کشور سرازیر می  شود. که باز هم همین امر باعث افزایش چرخه تولی، افرایش صادرات و کنترل  تورم در یک کشور می شود.

بر اساس همین اهمیت بسیار زیاد صادرات است که بسیاری از کشور ها، تمرکز ویژه ای بر امر آموزش صادرات دارند.

صادرات انواع مختلفی دارد، اما دو نوع اصلی آن که همیشه در بالای لیست قرار می گیرند، عبارت اند از صادرات دائم و صادرات موقت.

source: مهمترین کالای صادراتی چیست؟